ФРИГОМАК

Апликации и спецификации

Ѕиден панел со скриена подршка е изолиран и композитен панел составен од две малку формирани, поцинковани и претходно обоени метални плочи и структурано изолационо јадрото од крута полиуретанска пена. Овој тип на панели за топлинска изолација имаат уникатен иновативен дизајн соодветен за употреба во хоризонтални и вертикални апликации во проекти со архитектонски барања.

Поточно, панелот со скриена поддршка:
1. ги исполнува барањата на топлинска изолација и спречува кондензација во метални згради.
2. овозможува лесна и брза инсталација
3. обезбедува висока приспособливост и ниски трошоци за изградба и одржување.